Pariul zilei – 04.01.2019

Bilet realizat de bonus in 4 January, 2019. Postat in Pariul Zilei

Levante – Girona

Campionatul Spaniei ne ofera astazi un duel foarte interesant intre doua formatii care spera in acest sezon sa obtina o calificare in cupele europene. Duelul dintre Levante si Girona se anunta a fi un meci foarte echilibrat deoarece ambele formatii au adunat acelasi numar de puncte si sunt vecine in clasament.

Datorita golaverajului superior Girona se afla pe pozitia a noua, insa oaspetii de astazi au suferit doua infrangeri in ultimele doua deplasari fara sa marcheze nici un gol. De asemenea, trebuie evidentiat faptul ca trupa antrenata de Eusebio nu a obtinut nici o victorie in ultimele 5 etape si acest lucru a diminuat moralul fotbalistilor.

Nici Levante nu trece printr-o perioada foarte buna, dar gazdele de astazi au sprijinul publicului care poate fi un factor decisiv in aceasta confruntare, chiar daca ambele echipe au obtinut mai multe puncte in deplasare decat in meciurile de pe teren propriu. Defensiva celor de la Levante trebuie sa acorde o atentie speciala atacantului Cristhian Stuani, un fotbalist de 32 de ani care si-a folosit experienta si a marcat 11 din cele 18 goluri reusite de Girona in aceasta editie de campionat. Avand in vedere diferentele mici dintre cele doua adversare trebuie sa ne asteptam la un scor foarte strans, iar cel mai indicat pronostic este o victorie a gazdelor cotata cu 2.30 deoarece Levante este greu de invins pe teren propriu.