Meciul zilei – 04.03.2019

Bilet realizat de bonus in 4 March, 2019. Postat in Meciul Zilei

HSV – Furth

Singurul meci programat pentru astazi din liga secunda germana se va disputa intre HSV si Furth, un duel dezechilibrat in care formatia din Hamburg are prima sansa la victorie, iar in continuarea acestui articol vom oferi mai multe detalii despre cele doua echipe. HSV este echipa gazda in aceasta partida si una dintre gruparile care se lupta pentru promovare, dupa 23 de etape HSV a adunat 44 de puncte si ocupa pozitia a treia din clasament.

In ultima etapa trupa antrenata de Hannes Wolf a fost invinsa in deplasare de Regensburg, dar pe teren propriu HSV este o echipa mult mai practica si a reusit sa obtina 6 victorii din cele 11 meciuri. De partea cealalta, Furth este una dintre cele mai ineficiente formatii in meciurile din deplasare, oaspetii de astazi au inregistrat doar 3 victorii din cele 12 etape pe un teren strain si este cu atat mai putin probabil sa se impuna astazi daca ne amintim ca Hambruger SV a castigat cele 3 partide de pe Volksparkstadion.

In partida din tur cele doua formatii au terminat la egalitate, insa pariorii nu trebuie sa omita faptul ca HSV are multi jucatori cu experienta care au evoluat si in Bundesliga, deci o victorie a gazdelor cotata cu 1.50 reprezinta cel mai indicat pronostic al acestei zile.