Pariul zilei – 04.03.2019

Bilet realizat de bonus in 4 March, 2019. Postat in Pariul Zilei

Universitatea Craiova – Astra Giurgiu

Noul stadion Ion Oblemenco din Craiova va fi locul de desfasurare a ultimului meci din sezonul normal al Ligii I, o partida intre Universitatea Craiova si Astra Giurgiu, doua grupari care isi propun o calificare in Europa League. In acest moment Universitatea Craiova se claseaza mai bine in Liga I, trupa oltenilor a acumulat 45 de puncte pana acum si cei mai optimisti fani spera ca favoritii lor sa se lupte si pentru titlul de campioana.

Inainte de aceasa etapa diferenta dintre craioveni si liderul clasamentului, CFR Cluj, era de 6 puncte, iar dupa inceperea fazei de Play-off punctele se vor injumatati si sansele ca Universitatea sa ajunga pe primul loc al Ligii I vor creste semnificativ. Trebuie sa amintim faptul ca trupa antrenata de Devis Mangia a pierdut un singur meci pe teren propriu si ultima victima a oltenilor pe aceasta arena este chiar campioana Romaniei, CFR Cluj.

Astra Giurgiu inca nu a suferit nici o infrangere in 2019, iar increderea fotbalistilor a crescut foarte mult dupa victoria reusita in sferturile Cupei Romaniei in deplasare la Dunarea Calarasi. Cea mai recenta partida dintre Universitatea si Astra s-a terminat cu victoria craiovenilor cu scorul de 3-0, iar astazi va proprunem sa mizati tot pe un succes al oltenilor care este cotat cu 1.85 deoarece jucatorii gazdelor sunt mult mai motivati sa castige.