Meciul zilei – 04.04.2019

Bilet realizat de bonus in 4 April, 2019. Postat in Meciul Zilei

Universitatea Craiova – Viitorul Constanta

Castigatoarea Cupei Romaniei din sezonul precedent este aproape de o noua finala, insa pana sa ajunga sa joace din nou cu trofeul pe masa Universitatea Craiova va trebui sa treaca de Viitorul Constanta. Pana in prezent formatia din Oltenia a eliminat pe Sportul Snagov, Turris-Oltul si Csikszereda, toate trei fiind grupari din ligiile inferioare care nu au pus foarte multe probleme jucatorilor pregatiti de Devis Mangia.

De partea cealalta Viitorul Constanta a intalnit pe Concordia Chiajna, Politehnica Iasi si Hermannstadt, toate aceste adversare fiind echipe din Liga I, iar in meciul cu formatia ieseana Viitorul a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a obtine calificare.
In semifinalele Cupei Romaniei vor avea loc 2 manse, iar Universitatea Craiova va incerca sa fructifice avanntajul terenului propriu si sa obtina o victorie la o diferenta cat mai mare de scor.

In ultima vizita a Viitorului pe noul stadion Ion Oblemenco gruparea craioveana s-a impus cu scorul de 2-0, insa trebuie sa tinem cont si de faptul ca in urma cu 4 zile Universitatea a avut o deplsare dificila la FCSB si este posibil sa unii titulari sa fie menajati astazi. In concluzie, cel mai indicat pronostic ramane o victorie a oltenilor cotata cu 1.85 deoarece ambitia gazdelor le poate aduce o noua calificare in finala competitiei.