Pariul zilei – 04.04.2019

Bilet realizat de bonus in 4 April, 2019. Postat in Pariul Zilei

Sevilla – Alaves

Doua vecine de clasament se vor intalni in aceasta seara pe Estadio Ramon Sanchez Pizjuan, acolo unde Sevilla spera sa profite de avantajul terenului propriu pentru a obtine o victorie impotriva celor de la Alaves. Diferenta din clasament dintre cele doua formatii este de doar un punct, iar pana la primele 4 locuri din La Liga Alaves mai are de recuperat 3 puncte. Avand in vedere aceste conditii ne putem imagina motivatia celor doua formatii care spera sa obtina o calficare in UEFA Champions League acolo unde beneficiile financiare sunt mult mai mari.

Sevilla este o prezenta obisnuita in cupele europene si are in componenta fotbalisti care au evoluat si pentru cele mai importante cluburi din lume. Printre acesti jucatori ii vom aminti pe Andres Silva de la AC Milan, Aleix Vidal si Munir El Haddadi de la FC Barcelona sau Maxime Gonalons care fost adus de la AS Roma.

Alaves nu are la dispozitie fotbalisti la fel de valorosi, insa managerul Abelardo a reusit sa creeze un grup unit care a obtinut multe rezultate bune in acest sezon. Chiar daca diferenta din clasament este mica intre cele doua adversare, casele de pariuri acorda cota 1.50 pentru un succes al gazdelor si noi va recomandam sa mizati pe acest pronostic deoarece Sevilla are mai multi jucatori care pot face diferenta in astfel de meciuri.