Meciul zilei – 04.05.2019

Bilet realizat de bonus in 4 May, 2019. Postat in Meciul Zilei

UTA Arad – Politehnica Timisoara

Formatiile din Liga a doua nu dispun de aceeasi forta financiara ca echipele din primul esalon al fotbalului romanesc, dar acest aspect nu diminueaza intensitatea meciurilor. Astazi la rubrica Meciul Zilei va vom prefata intalnirea dintre UTA Arad si Politehnica Timisoara, doua grupari rivale care promit sa ne ofere un duel foarte echilibrat. Formatia aradeana este gazda acestui derby al Vestului care va incepe de la ora 13:30, iar jucatorii antrenati de Ionut Popa spera sa obtina o victorie de moral dupa 4 etape fara nici un succes in care au incasat 10 goluri.

Adversara de astazi este o echipa foarte iubita in zona Banatului, Politehnica Timisoara se afla la al treilea derby consecutiv dupa partidele cu rivalele concitadine Ripensia si ACS Poli. Avand in vedere aceste detalii este posibil ca timisorenii sa gestioneze mai bine presiunea acestei partide care va inflama spiritele microbistilor din Arad si Timisoara.

In clasament exista o diferenta de doar 6 puncte intre cele doua rivale, dar Politehnica Timisoara se poate apropia periculos de zona de retrogradare daca nu vor obtine mai multe puncte pe acest final de sezon. Luand in considerare diferentele mici dintre cele doua echipe cel mai indicat pariu poate fi varianta de sub 2.5 goluri cotata cu 2.00 si va invitam sa urmariti acest meci chiar daca nu veti alege nici un pronostic.