Pariul zilei – 04.05.2019

Bilet realizat de bonus in 4 May, 2019. Postat in Pariul Zilei

Espanyol – Atletico Madrid

Finalul acestui sezon poate fi putin riscant pentru pariori deaorece sunt multe echipe care si-au atins deja obiectivele si nu mai au motivatia necesara sa evolueze la maximul de potential, dar acest lucru nu este valabil si pentru Atletico Madrid, una dintre cele mai puternice grupari din fotbalul spaniol. In perioada recenta madrilenii au obtinut rezultate previzibile, dupa eliminarea din Champions League provocate de Juventus Torino, Atletico a mai pierdut doar 2 partide in deplasarile de la Athletic Bilbao si FC Barcelona.

Avand in vedere perioada prin care trece Atletico Madrid cele doua esecuri nu sunt surprinzatoare, la fel cum nu sunt surprinzatoare nici cele 4 victorii consecutive obtinute de trupa lui Diego Simeone in ultimele etape. In aceasta runda Atletico se va deplasa la Espanyol, o alta formatie care a reusit rezultate bune in perioada recenta, dar care nu se poate compara cu adversara de astazi.

Ultima infrangere a celor de la Espanyol a fost inregistrata tot intr-o intalnire cu FC Barcelona, dar nu trebuie sa omitem faptul ca Atletico este in continuare echipa cu cele mai putine goluri primite din La Liga. Ultima intalnire dintre cele doua formatii s-a terminat cu victoria la limita a madrilenilor, iar astazi va invitam sa mizati tot pe un succes obtinut de Atletico, acest pronostic fiind cotat cu 2.15 de majoritatea caselor de pariuri.