Meciul zilei – 04.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 3 July, 2014. Postat in Meciul Zilei

Vitesse vs Cercle Brugge (04.07.2014) – ora 20:00
meciul zilei2Vineri seara de la ora 20:00 se va disputa partida amicala dintre Vitesse si Cercle Brugge, partida ce se anunta foarte interesanta si spectaculoasa, tocmai de aceea am ales-o pentru meciul zilei de azi. Cele doua echipe nu s-au mai intalnit niciodata pana acum, fie ca e vorba de meciuri amicale sau oficiale.
Vitesse Cercle Brugge
Olandezii de la Vitesse au avut un final de sezon dezastruos, cu patru esecuri si un rezultat de egalitate in ultimele cinci partide. Acest lucru i-a dus tras destul de mult in jos la nivel de clasament, Vitesse prinzand doar locul sase. Pentru formatia din Eredivisie acesta este primul meci amical. Pe cat de buna este ofensiva acestora, pe atat de slaba s-a dovedit a fi apararea. In schimb Cercle Brugge a fost ceva mai activa vara aceasta, dovada ca a disputat deja trei meciuri de pregatire. Formatia din Jupiler League a dat piept cu echipe mult mai slab cotate, de aici si scorurile astronomice. Cercle Brugge a bifat o victorie cu 7-0 in fata lui Damme, 10-0 in fata lui Oudenburg si 4-3 contra celor de la Deinze.
Pariuri Vitesse vs Cercle Brugge
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza

  • Ne asteptam la un meci de pregatire deschis si generos in reusite, ambele echipe fiind caracterizate de meciurile cu scoruri de over 2,5. Noi am ales un pariu asemanator, si anume ca ambele formatii vor izbuti sa inscrie.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!