Pariuri Sportive – ASA Tg. Mures vs Pandurii – 03.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 3 July, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

ASA Tg. Mures vs Pandurii (03.07.2014) – ora 18:00
Astazi de la ora 18:00, Pandurii Tg. Jiu va da piept in primul amical al verii cu ASA Targu Mures, echipa nou promovata in Liga 1 din Romania. La ora actuala oltenii sunt favoriti in mod cert la toate agentiile, ba chiar putem spune ca avem parte de o cota ce merita jucata.
Pandurii s-a impus in ultimul joc direct cu echipa adversa, scor 2-0 in Liga pe 14 Aprilie 2012.
ASA Tg. Mures Pandurii Tg. Jiu
ASA Targu Mures porneste ca outsider atunci cand vine vorba de pariuri. Echipa a inceput deja pregatirile pentru noul sezon, pierzand primul amical sustinut, scor 0-4 in fata mult mai bine cotatei CFR Cluj in urma cu cinci zile. Asa cum am spus, sezonul precedent a fost unul bun pentru gazde, aducandu-le acestora revenirea pe prima scena a fotbalului romanesc. ASA Targu Mures a incheiat a doua in Liga 2 / Seria 2. Pandurii Tg. Jiu se prezinta la acest meci dupa o pauza de mai bine de o luna fara activitate privind meciurile oficiale sau amicale. Oltenii au ratat calificarea in cupele europene sezonul trecut, astfel ca se pot axa in totalitate pe competitiile interne in noua stagiune. Cu Radut proaspat transferat, oltenii au planuri mari pentru noul sezon. Acestia au incheiat campionatul trecut pe val, 3-0 vs U Cluj si 5-0 vs Corona.
Pariuri ASA Tg. Mures vs Pandurii
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.67

  • Se anunta un meci interesant, inclinat in favoarea gorjenilor, cel putin la prima vedere. Avand in vedere diferenta dintre cele doua echipe, consideram ca nu merita trecuta cu vederea cota pentru 2 solist.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,