Safarova – Kvitova – 03.Iulie.2014

Bilet realizat de bonus in 3 July, 2014. Postat in Pariuri Online

Safarova - KvitovaFara Serena William si Maria Sharapova in competitie, prestigiosul turneu de la Wimbledon ar putea avea in acest an o castigatoare in premiera. Romanca Simona Halep, sustinuta de multi suporteri din tribune, ar putea aduce Romaniei primul succes de acest gen. Pentru a reusi acest lucru, insa, va trebui sa treaca de canadianca Eugenie Bouchard in semifinale, pentru ca mai apoi sa dea piept cu una dintre Lucie Safarova sau Petra Kvitova.

In aceasta semifinala de la Wimbledon, Petra Kvitova este cotata ca favorita in fata cehoaicei Lucie Safarova, pe care a invins-o de fiecare data cand a intalnit-o. Este pentru a sasea oara cand cele doua incruciseaza rachetele, in spete aflandu-se urmatoarele rezultate directe: Sydney 7-6, 6-2; Doha 7-6, 5-7, 6-2; Madrid 6-4, 6-3. Cea mai recenta victorie a Kvitovei in fata lui Lucie Safarova dateaza de la turneul de la Eastbourne, cand Kvitova s-a impus in trei seturi, foarte strans, cu tiebreak in decisiv (scor 6-1, 5-7, 7-6).

Toate aceste rezultate ne fac sa credem ca meciul de astazi se va prelungi in trei seturi. Sau, daca nu va fi cazul unui set decisiv, cu siguranta va fi depasita limita celor 21 de game-uri impuse de bookmakeri. Casa de pariuri online Bet365 ne propune o cota de 1.65 pentru over 20.5.

Palmaresul jucatoarei Petra Kvitova este net superior celui al Safarovei, care ocupa in prezent locul 23 in ierarhia WTA cu un total de cinci turnee castigate in cariera. Kvitova a ridicat trofeul de 11 ori deasupra capului, si ocupa acum locul 6 in clasamentul la zi al circuitului WTA.

De asemenea, iarba de la Wimbledon este pe placul Kvitovei, care s-a descurcat foarte bine in precedentele intalniri. In semifinale a dispus de Zahlavova in minimum de seturi, performanta repetata si de Safarova in fata Makarovei.

Cei carora le plac surprizele ar putea miza in egala masura pe o victorie a lui Lucie Safarova.