Airbus – Haugesund – 03.Iulie.2014

Bilet realizat de bonus in 3 July, 2014. Postat in Pariuri Online

Airbus - HaugesundAstazi se da startul preliminariilor cupelor europene, ocazie cu care vom trata pe scurt niste meciuri ale unor echipe, sa le numim, exotice. Este si cazul partidei dintre Airbus si Haugesund, care conteaza pentru primul tur preliminar al Europa League. Airbus vine din Tara Galilor, in timp ce Haugesund evolueaza in prima liga norvegiana.

Airbus a ajuns in aceasta faza a preliminariilor Europa League gratie locului secund ocupat in editia precedenta de campionat, in vreme ce Haugesund a incheiat editia 2013/2014 pe ultimul loc de pe podium.

Acesta este primul meci oficial din noul sezon pentru galezii de la Airbus, in conditiile in care campionatul Tarii Galilor va incepe in paralel cu cele din Europa. Cat despre Haugesund, echipa ce provine dintr-o tara a carei competitie se desfasoara in perioada primvara-toamna, aceasta are suficiente meciuri in picioare pentru a fi privita ca favorita acestei confruntari din turul I preliminar al Europa League.

Echipe probabile la Airbus – Haugesund

Echipa de start a lui Airbus (modul de joc 4-2-3-1): Stephens – Speyser, Tomassen, Bolland, Hart – Abbott, Johnson – McCarthy, Wade, Riley – Budrys.

Cel mai important marcator al lui Airbus, mijlocasul Wayne Riley, a adunat doar 12 reusite in editia precedenta de campionat. Acesta a performat mai bine decat inaintasul Budrys si, respectiv, mijlocasii ofensivi Abbott sau Wade.

Echipa de start a lui Haugesund (modul de joc identic): Bratveit – Skjerve, Cvetinovic, Andreassen, Nilsen – Maeland, Fevang – Bamberg, Sema, Stolas – Gytkjaer.

Dat fiind faptul ca se intalnesc totusi doua echipe mai putin cunoscute noua, senzatia initiala este ca acest meci se va incheia cu, iertati-mi exprimarea neacademica, o caruta de goluri. Haugesund este fara doar si poate echipa mai buna si va incerca sa transeze soarta calificarii inca din primul tur, din Tara Galilor. Casa de pariuri BetVictor ne propune o cota de 1.62 pentru pronosticul over 2.5.