Pronostic – Simona Halep vs Eugenie Bouchard – 3 iulie 2014

Bilet realizat de Pronostic in 3 July, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Analiza meciului pentru pariori:Simona Halep – Eugenie Bouchard
pronostic Simona Halep vs Eugenie BouchardCea de-a doua semifinala a turneului de la Wimbledon se va juca de la 16:30 intre Simona Halep si Eugenie Bouchard. Romanca nu a intampinat niciun fel de opozitie din partea lui S. Lisicki in sferturi, desi a avut un prim set ceva mai complicat. Si-a revenit pe parcurs si a rulat perfect pana la “game, set and match”, in sensul in care a inregistrat un bagel in mansa secunda. Doar patru game-uri a pierdut constanteanca in fata lui Lisicki, in timp ce Eugenie Bouchard a intampinat o opozitie mai serioasa din partea celeia care a scos-o pe Sharapova de la Wimbledon, este vorba despre Angelique Kerber.

Cu sapte titluri in cariera, Simona Halep ocupa in prezent locul 3 in ierarhia WTA. Un singur trofeu a obtinut in acest sezon, desi a prins si finala de la Roland Garros, unde avea sa cedeze in fata tenacitatii Mariei Sharapova. Doha este turneul care i-a purtat noroc in acest sezon, in conditiile in care Simona si-a facut un obicei din a realiza un turneu mai bun si un altul mai putin reusit. Este primul an in care Simona trebuie sa isi apere punctele castigate anul trecut, la care se adauga si niste probleme de ordin fizic care au obligat-o sa se retraga de la anumite competitii.

In speranta ca nu va fi si cazul turneului de la Bucuresti, acolo unde Simona se va prezenta saptamana viitoare, nu ne mai ramane decat sa facem si o scurta prezentare a senzatiei turneului, Eugenie Bouchard.

Aceasta ocupa locul 13 in clasamentul WTA, cu un singur trofeu castigat. Este vorba despre turneul de la Nurnberg, acolo unde a dispus de Pliska in finala, scor 2-1 la seturi.

Halep este usor favorita la casele de pariuri, in speta Bet-at-Home, cu o cota de 1.80 la victorie, fapt pentru care va si recomandam un pariu pe succesul romancei!

Bet365Unibet10BetSportingbetBet-at-homeBetfredCoralNetbetTotesportBoylesports
bet365 butonunibet buton10bet butonsportingbet butonbet-at-home butonbetfred butoncoral butonnetbet butontotesport butonboylesports buton
200 RON150 RON
100 RON100 RON80 RON25 EURO50 EURO
100 EURO
10 EURO
20 EURO