Meciul zilei – 04.07.2015

Bilet realizat de Pariuri in 4 July, 2015. Postat in Meciul Zilei

Chile vs Argentina (04.07.2015) – ora 23:00
meciul zilei2Fara doar si poate cel mai tare meci al zilei de astazi il reprezinta finala Copa America, acolo unde Chile si Argentina vor fi puse fata in fata de la ora 23:00, ora Romaniei. Ambele tabere sunt pe cai mari, neinvinse in aceasta editie.
Chile Argentina
Chile are avantajul publicului, fiind formatia gazda la acest turneu final. Echipa a trecut in faza grupelor de echipe ca Mexic, Ecuador si Bolivia, obtinand sapte puncte din noua posibile. A urmat apoi faza sferturilor de finala, unde Vidal si compania au eliminat Uruguay, scor 1-0, ca mai apoi, in semifinale sa treaca de Peru, scor 2-1. Acum gazdele au sansa a doua la pariuri, insa nimic nu mai este exclus. Argentina in schimb este vazuta oarecum cu prima sansa de toate agentiile de pariuri, cu o cota intre 2.00 si 2.20 in marea majoritate a cazurilor. Messi si colegii lui au obtinut de asemenea sapte puncte intr- grupa cu Paraguay, Uruguay si Jamaica, iar in sferturi au avut ceva emotii, trecand la penalty-uri de Columbia. In semifinale n-au avut batai de cap, umilind-o practic pe Paraguay, scor 6-1.

 

Pariuri – Chile vs Argentina
Info pariuri sportive Argentina DNB @ 1.50

  • E limpede ca se anunta un meci strans si echilibrat intre cele doua tabere. Mergem insa pe mana echipei mai puternice si mai valoroase, Argentina, cu returnarea mizei in caz de egalitate. De asemenea puteti incerca si un pariu cum ar fi Sub 2,5 goluri.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!