Pariul zilei – 04.07.2015

Bilet realizat de Pariuri in 4 July, 2015. Postat in Pariul Zilei

Monaco vs Hannover (04.07.2015) – ora 20:15
pariul zilei2In aceasta seara de la ora 20:15, AS Monaco si Hannover vor fi puse fata in fata in primul amical al verii pentru ambele formatii. De la acest joc am ales si noi pariul zilei, cota nefiind una astronomica, ci in jur de 1.50 la ora actuala.
Monaco Hannover
Asa cum am spus, acesta este primul amical al verii pentru echipa franceza. Ultimul meci sustinut de AS Monaco a avut loc pe 23 Mai, atunci cand echipa s-a impus cu 1-0 in ultima etapa din Ligue 1 pe terenul lui Lorient. Monaco a terminat pe trei sezonul trecut in Franta, prinzand intr-un final un loc de Champions League, dupa o prima parte a sezonului destul de modesta. De partea cealalta, Hannover se afla si ea la primul joc de pregatire din aceasta vara. Oaspetii, la fel ca si adversarii de diseara, n-au mai sustinut  un meci de pe 23 Mai, de la ultima etapa din Bundesliga, atunci cand s-au impus cu 2-1 pe propriul teren. Se anunta un meci strans si echilibrat, asa cum o arata si cotele, la pariuri fiind greu de spus cine are prima sansa.
Pariuri Monaco vs Hannover
Info pariuri sportive: 1X @ 1.50

  • AS Monaco pare echipa superioara in acest duel, insa nu uitati ca e doar un meci amical si nimic nu este exclus. Mizam pe un pariu ceva mai sigur, cu sansa dubla, si anume egal sau victorie pentru francezi.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!