Meciul zilei – 04.09.2015

Bilet realizat de Pariuri in 4 September, 2015. Postat in Meciul Zilei

Ungaria vs Romania (04.09.2015) – ora 21:45
meciul zilei2Cu siguranta toata tara va fi diseara cu ochii pe Ungaria vs Romania, meci din cadrul etapei a saptea din preliminariile Euro 2016. Tricolorii au nevoie de victorie pentru a fi calificati in mare masura la turneul final, in timp ce Ungaria n-are voie sa faca pasi gresiti.
Ungaria Romania
Maghiarii n-au inceput tocmai bine aceasta campanie, insa si-au revenit pe parcurs, iar acum sunt pe pozitia a treia, cu 11 puncte si un golaveraj de 5-. Echipa e la doua lungimi de locul secund si la trei de primul loc, astfel ca ungurii au toate motivele sa spere la o eventuala calificare. Totusi azi e un meci decisiv, deoarece un esec i-ar putea scoate din carti si le-ar ramane probabil doar locul trei. De cealalta parte a baricadei se afla Romania, selectionata noastra venind dupa zece meciuri la rand, oficiale si amicale, fara infrangere. A trecut mai bine de un an de la ultimul esec al tricolorilor. Echipa conduce Grupa F, cu 14 puncte si un golaveraj de 7-1, fiind fara gol primit in deplasare. Romania e singura echipa fara infrangere in Grupa F la ora actuala.
Pariuri – Ungaria vs Romania
Info pariuri sportive X2 @ 1.42

  • Mergem pe mana alor nostri in duelul de diseara. Poate parea putin subiectiv acest pariu, insa Romania are un lot superior la prima vedere, iar in meciul tur am controlat jocul per total.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!