Pariul zilei – 04.09.2015

Bilet realizat de Pariuri in 4 September, 2015. Postat in Pariul Zilei

Insulele Feroe vs Irlanda de Nord (04.09.2015) – ora 21:45
pariul zilei2O cota foarte buna, de 1.73, am ales astazi la pariul zilei. Cota este cu atat mai buna, cu cat meciul are loc intre o formatie de amatori, ca Insulele Feroe, si Irlanda de Nord, echipa care lupta pentru calificarea la Euro 2016.
Insulele Feroe Irlanda de Nord
”Pescarii din Feroe” au avut o campanie destul de buna pana acum, pentru standardele lor, castigand doua partide si pierzand patru. Echipa are sase puncte si un golaveraj de 4-8, fiind a patra in Grupa F, grupa Romaniei. Surprinzator, Insulele Feroe au obtinut ambele victorii de pana acum in fata Greciei, atat acasa, cat si in deplasare. De cealalta parte, Irlanda de Nord merge bine in campania curenta, iar o victorie diseara o poate readuce pe prima pozitie, in functie de rezultatul dintre Ungaria si Romania. Nord-irlandezii sunt pe doi in Grupa F, cu 13 puncte si un golaveraj de 8-4, iar in situatia actuala ar fi un esec ratarea calificarii la Euro 2016.
Pariuri Insulele Feroe vs Irlanda de Nord
Info pariuri sportive: 2 @ 1.73

  • Mergem pe mana oaspetilor in aceasta partida, desi cu siguranta nu vor avea o misiune usoara. Echipa gazda e formata in mare amsura din amatori, iar pentru 2 solist avem o cota fabuloasa in conditiile actuale.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: