Meciul zilei – 04.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 3 November, 2014. Postat in Meciul Zilei

Birmingham vs Watford (04.10.2014) – ora 21:45
meciul zilei2Unul dintre meciurile foarte interesante ale etapei cu numarul 16 din Anglia Championship le va pune fata in fata pe Birmingham si Watford, doua tabere aflate la poli opusi in momentul de fata. Partida va avea lovitura de start la ora 21:45, ora Romaniei, iar balanta cotelor este destul de echilibrata.
Birmingham Watford
Dupa ultimele cinci etape in care nu s-au lipit de victorie, jucatorii gazda au ajuns sub linia de plutire. Cele 12 puncte din dreptul lui Birmingham dupa 15 etape scurse sunt destul de ingrijoratoare, mai ales ca echipa are un golaveraj dezastruos de 12-28, avand astfel cea mai slaba defensiva din campionat alaturi de Fulham. Echipa gazda a pierdut ultimele patru partide disputate in fata propriilor suporteri. Watford se prezinta la aceasta partida din postura de lider al clasamentului, avand in momentul de fata cele mai bune cifre. Cu 29 de puncte si un golaveraj de 29-16 Watford s-a instalat pe pozitia de lider, la doua lungimi peste Bournemouth, urmatoarea clasata. Cand vine vorba de deplasari, bilantul oaspetilor este dat de trei victorii, doua remize si doua rezultate de egalitate.
Pariuri Birmingham vs Watford
Info pariuri sportive: X2 @ 1.33

  • Cota nu este una extraordinara, insa ne bazam pe faptul ca Watford este la ora actuala cea mai buna echipa din Championship, pe cand gazdele se afla la polul opus, sub linia de plutire. Mizam astfel pe cel putin un punct castigat de oaspeti in aceasta deplasare.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!