Pariul zilei – 04.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 3 November, 2014. Postat in Pariul Zilei

Derby vs Huddersfield (04.11.2014) – ora 21:45
pariul zilei2Pariul zilei de astazi, 4 Noiembrie, vine din Anglia Championship, iar cota aleasa este ceva mai mica decat de obicei, mai exact 1.67. Derby County va da piept pe teren propriu cu Huddersfield in incercarea de a reintra pe o panta ascendenta. Meciul va incepe la ora 21:45, ora Romaniei.
Derby Huddersfield
Derby County era liderul clasamentului in urma cu doua etape, insa a faptul ca pierdut precedentele doua partide i-a dus pe gazde pe locul cinci. Will Hughes si colegii sai au 26 de puncte in momentul de fata si un golaveraj de 25-14, fiind la trei lungimi de liderul Watford si la un singur punct de locul doi ce promoveaza direct. Echipa nu a rupt gura targului pe teren propriu, avand o singura victorie in ultimele cicni meciuri acasa. Huddersfield vine dupa cinci etape destul de bune, cu doua victorii si trei remize, indepartandu-se destul de mult de zona fierbinte. Mai precis, oaspetii au ajuns pe locul 14 cu un total de 20 de puncte si un golaveraj negativ de 22-25, avand acum opt puncte peste zona rosie. Defensiva pare sa fie principalul punct slab al echipei, pe cand atacul s-a descurcat destul de ok pana acum.
Pariuri Derby vs Huddersfield
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.62

  • Desi cota aleasa nu este una astronomica, ne asteptam totusi ca Derby County, superioara fara dubii in aceasta stagiune pana acum, sa obtina toate cele trei puncte, mai ales ca are avantajul terenului propriu.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!