Meciul zilei – 03.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 3 November, 2014. Postat in Meciul Zilei

Vallecano vs Eibar (03.10.2014) – ora 21:45
meciul zilei2Ultimul duel programat in cea de-a zecea etapa din Primera Division va avea loc luni seara de la ora 21:45, atunci cand Rayo Vallecano si Eibar vor fi puse fata in fata. Cele doua tabere sunt foarte apropiate in clasament, gazdele avand oarecum castig de cauza pana acum.
Vallecano Eibar
Rayo Vallecano a castigat ultimele doua confruntari cu Eibar, ambele in sezonul 2008-2009 insa. Gazdele vin dupa cinci etape in care au adunat noua puncte, ajungand astfel la un total de 11 puncte si la un golaveraj 11-16. Aflata pe locul zece in acest moment, Rayo poate urca maxim o pozitie in clasament in cazul in care va obtine toate cele trei puncte in aceasta disputa cu o adversara nou-promovata. Eibar se prezinta la aceasta partida dupa cicni etape fara victorie, cu patru remize si un esec. Echipa oaspete sementine totusi deasupra liniei de plutire, avand zece puncte si un golaveraj de 9-11, cu doua puncte peste primul loc retrogradabil. Oaspetii nu au rupt gura targului in deplasarile de pana acum, avand patru puncte dupa tot atatea meciuri sustinute pe teren strain.
Pariuri Vallecano vs Eibar
Info pariuri sportive: Vallecano (Draw no bet) @ 1.40

  • Vallecano s-a aratat net superioara in ultimele confruntari directe, insa de atunci a trecut ceva timp. Mizam acum pe avantajul terenului propriu si pe forma ceva mai buna, alegand victoria gazdelor cu returnarea mizei in caz de egalitate.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: , , , ,