Pronostic – Pandurii Tg. Jiu vs Concordia Chiajna – 04.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 3 November, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

pronostic steaua pandurii liga 1

Primul meci de marti seara in Romania Liga 1 si totodata penultimul din etapa a 13-a va avea loc la Targu Jiu, acolo unde Concordia Chiajna se va deplasa pe terenul celor de la Pandurii. Meciul va incepe la ora 17:00.

Pandurii Tg. Jiu porneste ca favorita in acest duel, insa cu siguranta nu va avea o misiune usoara, mai ales ca s-a prezentat mult sub asteptari sezonul acesta. Oltenii se indreapta spre liga secunda in acest ritm, avand nevoie de victorie neaparat marti. Cele 11 puncte si golaverajul modest o plaseaza pe fosta vice-campioana a Romaniei pe un rusinos loc 14, al doilea de sub linia de plutire.

Concordia Chiajna este vecina de clasament cu adversarii din aceasta partida, avand tot 11 puncte, insa un golaveraj mai slab, de 10-19. Raportandu-ne la meciurile din deplasare, Concordia Chiajna a bifat doua victorii, un egal si trei infrangeri. La agentiile de pariuri ilfovenii pornesc de departe cu sansa a doua, avand o cota intre 5.50 si 6.50 in marea majoritate a cazurilor.

In mod surprinator, Chiajna s-a impus in ultima deplasare pe acest teren, scor 1-0 in Martie anul acesta, asta dupa ce Pandurii reusise o victorie la Chiajna in tur, scor 5-1.

Pronostic: 1 solist @ 1.55
Sportingbet ofera cea mai buna cota de pe piata pentru victoria gorjenilor in aceasta partida. Ne asteptam ca superioritatea gazdelor, dar si avantajul terenului propriu sa isi spuna cuvantul pe tabela de marcaj.