Pariuri Sportive – Rapid vs CSMS Iasi – 04.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 3 November, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

rapid600x400

Meciul care va pune capat etapei cu numarul 13 din Romania Liga 1 va avea loc marti seara de la ora 21:00, atunci cand Rapid Bucuresti va da piept cu CSMS Iasi intr-un duel intre doua vecine din subsolul clasamentului.

Rapidistii sunt usor favoriti la pariuri, avand nevoie de victorie ca de aer. Un eventual succes i-ar putea apropia pe alb-visinii chiar la un punct de primul loc neretrogradabil, depinzand destul de mult si de jocul rezultatelor. Pancu si compania sunt pe locul 16 din 18, cu noua puncte si un golaveraj de 6-18, avand cel mai slab atac din campionat dupa Otelul, lanterna rosie.

CSMS Iasi este in continuare singura echipa care nu s-a lipit de victorie in 12 etape scurse. Moldovenii, proaspat reveniti in Liga 1 ca si rapidistii, au sase remize si sase esecuri. De asemenea, cele sase puncte din dreptul lor si golaverajul de 9-20 ii plaseaza pe acestia pe locul 17, penultimul din clasament. Doar Otelul si Ceahlaul au aparari mai fragile in momentul de fata.

De patru ori s-au duelat cele doua tabere in stagiunea precedenta, in liga secunda mai precis. De trei ori au incheiat la egalitate, iar un alt meci a fost castigat de CSMS Iasi, scor 0-2 pe acest stadion.

Pronostic: Rapid (Draw no bet) @ 1.50
Ne-am indreptat atentia catre o victorie a echipei gazda, cu returnarea mizei in cazul unui rezultat de egalitate. Putem spune totusi ca meciul acesta se incadreaza in categoria celor de 1X2, in care orice este posibil.