Pariul zilei – 03.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 3 November, 2014. Postat in Pariul Zilei

Belenenses vs Boavista (03.11.2014) – ora 22:00
pariul zilei2Pariul zilei de astazi, 3 Noiembrie, vine din Portugalia Primeira Liga si are o cota la fel de mare ca cea de ieri. Meciul le va pune fata in fata pe Belenenses si Boavista Porto, doua echipe fara pretentii prea mari, acestea urmand sa incheie etapa a noua din Primeira Liga.
Belenenses Boavista
Belenenses se prezinta la acest meci dupa cea de-a patra victori din acest campionat, scor 2-1 in deplasarea de saptamana trecut cu Estoril, fiind despartita doar de golaveraj de locurile ce duc in cupele europene. Echipa gazda a adunat 14 puncte din 24 posibile si are si un golaveraj pozitiv, 11-10, cifrele nefiind deloc modeste pentru o echipa relativ fara pretentii foarte mari. Boavista Porto este printre cele mai slabe formatii ale campionatului, dovada si pozitia din clasament. Proaspat revenita in Primeira Liga, Boavista este pe locul 16, primul din zona rosie, loc ce joaca barajul de retrogradare la final. Echipa vizitatoare nu se poate lauda cu cele sapte puncte si cu golaverajul de 5-15, avand cel mai slab atac din campionat.
Pariuri Belenenses vs Boavista
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.75

  • Ne-am indreptat atentia catre acest pariu datorita superioritatii clare aratata de Belenenses in primele opt etape, dar si datorita faptului ca Boavista, o nou-promovata, este printre cele mai slabe echipe din Portugalia pe teren strain.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: , , , ,