Meciul zilei – 05.01.2019

Bilet realizat de bonus in 5 January, 2019. Postat in Meciul Zilei

Chelsea Londra – Nottingham Forest

Arena Stamford Bridge va fi astazi locul de desfasurare a unei confruntari foarte interesante in care Chelsea Londra, una dintre cele mai puternice formatii din Anglia, va primi vizita celor de la Nottingham Forest, un club foarte vechi cu un istoric impresionant.
Favorita clara in aceasta confruntare este Cheslea, echipa antrenata de Maurizio Sarri este detinatoarea trofeului si va incerca sa castige si in acest an Cupa Angliei.

De altfel, Chelsea se afla si printre candidatele la castigarea titlului in Premier League, dar este cotata si cu sanse reale de a castiga un nou trofeu Europa League. Adversara de astazi a albastrilor evolueaza in esalonul secund, dar microbistii trebuie sa tina cont de faptul ca acest meci reprezinta o sansa pentru jucatorii oaspetilor sa se afirme. Nottingham Forest are in palmares un titlu de campioana a Angliei si doua Cupe ale Angliei, dar cele mai importante performante au fost obtinute intre 1978- 1980 atunci cand Nottingham a reusit sa castige de doua ori trofeul Champions League.

Din componenta actuala a oaspetilor cei mai cunoscuti jucatori sunt Lewis Grabban si Joao Carvalho, dar este foarte posibil ca in poarta celor de la Nottingham sa se afle romanul Costel Pantilimon. Speram ca aceasta intalnire sa fie savurata de toti microbistii, iar pentru cei care doresc sa parieze recomandam optiunea peste 2.5 goluri marcate cotata cu 1.55 de agentiile de pariuri.