Pariul zilei – 05.01.2019

Bilet realizat de bonus in 5 January, 2019. Postat in Pariul Zilei

Huesca – Betis Sevilla

La prima prezenta in La Liga cei de la Huesca nu au foarte multe sanse sa evite retrogradarea, pana in prezent acest club a reusit o singura victorie si ocupa ultima pozitie din clasament. De aceasta situatie pot profita pariorii care pot obtine o cota foarte buna din partida pe care Betis Sevilla o va sustine in deplasare la Huesca.

Oaspetii de astazi au reusit in prima parte a sezonului sa obtina cateva rezulate foarte bune, jucatorii antrenati de Quique Setien ocupa in acest moment pozitia a sasea in campionatul spaniol cu 26 de puncte acumulate si nici o infrangere in ultimele 4 etape. In aceste conditii jucatorii de la Betis au un moral foarte ridicat si vor incerca astazi sa obtina inca 3 puncte in fata unei adversarei care trece printr-o perioada foarte dificila. Huesca nu a obtinut nici o victorie pe teren propriu si trebuie sa mai adaugam faptul ca echipa gazdelor are cele mai multe goluri incasate din prima liga spaniola.

Avand in vedere faptul ca Huesca tocmai a promovat in La Liga, nici jucatorii antrenati de Francisco Rodriguez nu au atat de multa experienta ca cei de la Betis. In concluzie, va invitam sa mizati pe un succes al oaspetilor care este cotat cu 2.25 si reprezinta un pronostic foarte generos tinand cont de toate avantajele celor de la Betis.