Meciul zilei – 05.02.2019

Bilet realizat de bonus in 5 February, 2019. Postat in Meciul Zilei

HSV – Nurnberg

Optimile Cupei Germaniei aduc fata in fata doua formatii care promit sa ne ofere un duel foarte disputat deoarece nu exista o diferenta foarte mare intre cele doua grupari chiar daca evolueaza in ligi diferite. Gazdele de la HSV ocupa prima pozitie din liga secunda germana, avansul jucatorilor antrenati de Hannes Wolf nu este suficient pentru a le permite sa se relaxeze in a doua parte a sezonului, dar ambitia trupei din Hamburg demonstreaza ca HSV isi doreste ca inregistreze o performanta notabila si in Cupa Germaniei.

Pana in prezent echipa gazdelor a trecut de Erndtebruck si Wehen Wiesbaden, doua adversare care nu au pus foarte multe probleme si care nu se pot compaara cu HSV. Clubul din Hamburg poate profita de perioada nefasta prin care trece Nurnberg, echipa care a promovat anul trecut in Bundesliga si care ocupa in acest moment locul 17 in prima liga a fotbalului german.

Este foarte posibil ca in aceasta vara cele doua grupari sa schimbe din nou nivelurile de competitie daca HSV va continua sa obtina rezultate la fel de bune, iar Nurnberg nu isi va reveni pana la finalul sezonului. Favorita la victorie in acest duel este HSV, un succes al gazdelor este cotat cu 2.15 si poate reprezenta un esec decisiv pentru Michael Kollner, antrenorul principal al celor de la Nurnberg care ocupa acest post din 2017.