Pariul zilei – 05.02.2019

Bilet realizat de bonus in 5 February, 2019. Postat in Pariul Zilei

Marseille – Bordeaux

Astazi va avea loc o restanta din campionatul Frantei in care Marseille va primi vizita celor de la Bordeaux intr-un duel care poate oferi pariorilor sansa de a castiga o suma consistenta. Cele doua echipe se afla la mjlocul clasamentului, Marseille a acumulat 31 de puncte pana acum si ocupa pozitia a zecea, in timp ce Bordeaux cu 3 puncte mai putin se afla pe locul 12.

Un amanunt foarte interesant legat de formatia oaspetilor este faptul ca Bordeaux este singura echipa din Ligue 1 care a inregistrat 7 victorii, 7 egaluri si 7 esecuri, cu 23 de goluri inscrise si tot 23 primite. In ceea ce priveste meciurile din deplasare, trupa antrenata de Eric Bedouet a obtinut doar 2 victorii si a marcat doar 7 goluri, iar increderea din vestiarul echipei nu este foarte ridicata. Nici moralul celor de la Marseille nu putem spune ca este foarte ridicat, insa gazdele de astazi vor avea sprijinul suporterilor infocati care vor umple tribunele de pe Stade Velodrome.

De altfel, nu trebuie sa omitem faptul ca Marseille are unul dintre cele mai valorase loturi din Franta, iar in formula de astazi folosita de Rudi Garcia pot evolua mai multi fotbalisti care au calitatea necesara pentru a aduce victoria, un rezultat care este cotat cu 2.15 de majoritatea agentiilor de pariuri si ii vor aduce pe cei de la Marseille mai aproape de o calificare in cupele europene.