Meciul zilei – 05.05.2017

Bilet realizat de Pariuri in 5 May, 2017. Postat in Meciul Zilei

West Ham vs Tottenham  (05.05.2017) – ora 22:00
meciul zilei2Nu se intampla des ca etapa de Premier League sa inceapa vineri seara. Astazi de la ora 22:00 West Ham si Tottenham vor deschide runde cu numarul 36 cu un derby 100% londonez, miza mai mare fiind pentru oaspeti.
West Ham
Tottenham
West Ham vine dupa patru etape in care nu a cunoscut gustul infrangerii, bifand o victorie si trei remize. Ciocanarii sunt pe locul 15, la sapte puncte peste linia de plutire. Mai sunt trei etape, iar londonezii si-au cam asigurat linistea. Apararea a fost punctul slab in acest sezon, cu 59 de goluri incasate.Tottenham este cea mai in forma echipa din Premier League de departe, iar rezultatele din ultima vreme fac ca echipa de pe White Hart Lane sa fie la patru puncte de liderul Chelsea. Ambele tabere au un meci restant, asa ca inca se joaca titlul. Spurs nu isi permite sa calce stramb diseara, iar cota este in continua scadere.
Pariuri – West Ham vs Tottenham
Info pariuri sportive  2 @ 1.40

  • Tottenham inca spera intr-o minune pe finalul campionatului, asa ca nu are voie sa faca pasi gresiti, mai ales ca se afla intr-o forma de zile mari in Premier League.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,