Pariul zilei – 05.05.2016

Bilet realizat de Pariuri in 5 May, 2017. Postat in Pariul Zilei

Cork City vs Finn Harps (05.05.2017) – ora 21:45
pariul zilei2Cork City si Finn Harps se intalnesc diseara de la ora 21:45 in cel mai dezechilibrat duel al rundei cu numarul 12 din Irlanda Premier Division. De aici am ales si noi pariul zilei, cota de astazi fiind de 1.53 la ora actuala.
Cork City
Finn Harps
Cork City se prezinta dupa un start excelent de campionat, bifand 11 victorie in primele 11 etape scurse. Echipa are si un golaveraj formidabil de 28-5, laudandu-se cu cel mai bun atac si cea mai buna aparare de departe. Cork pare sa faca legea in acest sezon din Premier Division, iar acasa in fata lui Finn Harps nu ar trebui sa apara probleme. Finn Harps este intr-o forma slaba, dovada ca a pierdut patru din ultimele cinci meciuri din campionatul intern. Echipa vizitatoare are 11 puncte si un golaveraj de 13-19, fiind pe locul noua, primul de deasupra zonei rosii. Finn Harps a pierdut ultimele cinci deplasari aici, fiind fara victorie in ultimii 20 de ani pe terenul lui Cork.
Pariuri – Cork City vs Finn Harps
Info pariuri sportive  1/1 @ 1.53

  • Ne asteptam ca echipa gazda sa isi confirme superioritatea fara doar si poate si sa preia conducerea pe tabela de marcaj inca dinainte de pauza, cota fiind una destul de atractiva in conditiile date.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!