Meciul zilei – 05.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 5 July, 2014. Postat in Meciul Zilei

Debrecen vs Lyon (05.07.2014) – ora 21:00
meciul zilei2Am ales drept meciul zilei de azi, 5 Iulie 2014, intalnirea amicala dintre Debrecen si Olympique Lyon, meciul urmand sa aiba lovitura de start la ora 21:00.
In Septembrie 2009 si Decembrie 2009 cele doua formatii s-au mai duelat, atunci insa in grupele Uefa Champions League, OL castigand de fiecare data cu scorul de 4-0.
Debrecen Lyon
Debrecen este o echipa importanta din Ungaria, echipa cu pretentii an de an la titlu. Formatia gazda porneste cu sansa a doua in acest duel, cota pentru victoria maghiarilor fiind de 3.40 in momentul de fata. Acestia se afla deja la al treilea amical al verii, castigandu-le pe primele doua. Debrecen s-a impus in urma cu doua saptamani in fata lui Tiszaujvaros, scor 11-2, iar acum o saptamana contra lui Ferencsvaros, 1-0. De cealalta parte a baricadei se afla Lyon, echipa care porneste cu prima sansa in aceasta intalnire cand vine vorba de ofertele agentiile. Cota pentru 2 solist este de 1.91, una mai mult decat tentanta. Lyon se afla acum la primul amical al acestei veri, iar un inceput cu dreptul cu siguranta le-ar prinde bine, mai ales ca francezii vin dupa un sezon modest in toate competitiile.
Pariuri Debrecen vs Lyon
Info pariuri sportive: Lyon (Draw no bet) @ 1.44

  • Mizam pe victoria echipei mai valoroasa in acest meci, insa Lyon are si absenti importanti datorita Cupei Mondiale. In acest caz, am ales pariul cu returnarea mizei in caz de egalitate.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,