Pariul zilei 05.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 5 July, 2014. Postat in Pariul Zilei

Dinamo Zagreb vs Karpaty (05.07.2014) – ora 19:00
pariul zilei2Cota pariului zilei de azi este de 1.73 in oferta bet365. Dinamo Zagreb si Karpaty vor fi adversare intr-un meci de pregatire incepand cu ora 19:00. De precizat si faptul ca in ultimele 24 de ore cota a fost in scadere, ajungand de la 1.80 la 1.73, dupa cum am spus.
Dinamo Zagreb Karpaty
Dinamo Zagreb, campioana din nou in Croatia si sezonul trecut, nu a avut un start tocmai reusit de pregatire, dovada ca dupa doua meciuri amicale nu a bifat inca vreun succes. Trupa din capitala a bifat un esec, scor 0-2 cu Petrolul Ploiesti, dar si o remiza cu FK Rostov, scor 1-1. Ce-i drept Dinamo Zagreb are absenti in lot, jucatorii convocati la Mondial fiind inca in perioada de vacanta dupa eliminare. De partea cealalta, Karpaty este o echipa modesta din campionatul Ucrainei, trupa vizitatoare pornind cu sansa a doua la toate agentiile de pariuri, cota pentru 2 solist fiind de 3.50 la bet365. Karpaty a disputat un singur amical in aceasta vara, cel de acum trei zile contra unei echipe modeste, Zilina, meci castigat cu scorul de 2-1 tot in deplasare. Cele doua echipe se intalnesc acum pentru prima data.
Pariuri Dinamo Zagreb vs Karpaty
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.73

  • Desi Dinamo Zagreb va avea cateva absente importante din cauza Cupei Mondiale, unii jucatori fiind inca in vacanta, ne asteptam ca diferenta de valoare sa se vada pe tabela de marcaj, iar noi mizam pe victoria croatilor in acest meci.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,