Olanda – Costa Rica – 05.Iulie.2014

Bilet realizat de bonus in 5 July, 2014. Postat in Pariuri Online

Olanda - Costa RicaCosta Rica, nationala care provine dintr-o tara de cateva milioane de locuitori, a produs socul acestui mondial calificandu-se in sferturile de finala ale competitiei in detrimentul grecilor. Costaricanii au impresionat cu adevarat la aceasta Cupa Mondiala, practicand un fotbal placut ochiului, care au cucerit privirile spectatorilor neutri si nu numai.

Echipa din America Centrala nu poate conta in acest meci pe unul dintre oamenii cheie ai acestei performante, este vorba despre aparatorul Oscar Duarte. Acesta a primit al doilea cartonas galben de la Cupa Mondiala din Brazilia si nu va putea fi folosit aici.

Olanda, in schimb, a avut mari emotii cu Mexic intr-un meci de care pe care. Mexicanii au condus mai bine de 80 de minute, dar s-au vazut facand bagajele odata cu cele doua reusite pe final livrate de europeni. Arjen Robben a fost fantastic o data in plus, scotand penaltiul din care Huntelaar a teleportat Olanda in sferturile de finala. Sneijder daduse semnul revenirii, cu cateva minute in urma, la o minge asezata perfect de acelasi Klass Jan Huntelaar.

Echipe probabile la Olanda – Costa Rica

Formula de start a batavilor (asezare in teren 3-4-1-2): Cillessen – Indi, Vrij, Vlaar – Janmaat, Wijnaldum, Kuyt, Blind – Sneijder – Robben si Robin Van Persie.

Formula de start a costaricanilor (asezare in teren 5-4-1): Navas – Diaz, Acosta, Gonzalez, Umana, Gamboa – Bolanos, Tejeda, Borges, Ruiz – Campbell.

Din punct de vedere statistic, ultimele 3 meciuri ale costaricanilor de la Cupa Mondiala din Brazilia s-au incheiat in under 2.5. Costa Rica nu a pierdut decat un meci in ultimele 12 dispute internationale.

Olanda este privita de catre multi specialisti ca principala favorita a acestei confruntari. Casa de pariuri sportive online William Hill ne propune o cota de 1.55 pentru victoria europenilor. Pentru under 2.5, acelasi bookmaker a afisat pe site o cota de 1.73, pentru ca la scor exact pariorii sa fie recompensati cu o cota de 6.50.