Meciul zilei – 05.07.2016

Bilet realizat de Pariuri in 4 July, 2016. Postat in Meciul Zilei

Dundalk vs Longford (05.07.2016) – ora 21:45
meciul zilei2Cel mai dezechilibrat meci al etapei cu numarul 18 din Irlanda Premier Division le va pune fata in fata pe Dundalk si Longford, marti seara de la ora 21:5. Se anunta un duel foarte interesant intre extremele clasamentului.
Dundalk
Longford
Dundalk este campioana en-titre si liderul la zi din Premier Division. Echipa are 43 de puncte si un golaveraj de 42-8, de departe cel mai bun din tara. Gazdele au sase puncte peste Cork City, urmatoarea clasata, dar si un meci in plus, asa ca nu prea are voie sa calce stramb aici. Dundalk dispune de cel mai bun atac si cea mai solida aparare din campionat.Longford se afla la polul opus, pe ultima pozitie a clasamentului, fiind principala favorita la retrogradarea directa. Echipa vizitatoare a strans numai opt puncte din 51 posibile, avand in dreptul ei si cel mai slab golaveraj din tara, 11-36. Longfor e la patru lungimi de zona salvatoare, insa e greu de crezut ca poate emite pretentii marti seara.
Pariuri – Dundalk vs Longford
Info pariuri sportive 1 pauza / 1 final @ 1.37

  • Ne asteptam da Dundalk sa nu aiba emotii in meciul cu ultima clasata, asa ca am mers pe un meci controlat in totalitate de campioni, cu preluarea avantajului inca dinainte de pauza.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!