Pariul zilei – 05.07.2016

Bilet realizat de Pariuri in 4 July, 2016. Postat in Pariul Zilei

Tre Penne vs TNS (05.07.2016) – ora 21:30
pariul zilei2Tre Penne si TNS vor fi adversare marti seara de la ora 21:0 in preliminariile UEFA Champions League, acesta fiind unul din cele trei jocuri programate marti. Avem o cota de 1.61 pentru pariul zilei, mizand pe numarul de goluri.
Tre Penne
TNS
Tre Penne este campioana din San Marino, o echipa de amatori care s-a tinut destul de bine in turul din deplasare, pierzand doar cu 1-2. Echipa spera intr-un rezultat surpriza aici, mai ales ca a marcat in deplasare, insa realistic vorbind, nu va fi deloc usor. Tre Penne este obisnuita cu meciurile generoase in reusite, marea majoritate a jocurilor ei oferind cel putin 3-4 goluri.TNS vine din Tara Galilor, acolo unde suntem obisnuiti sa vedem multe goluri in competitiile interne. Echipa a facut primul pas catre turul urmator din Liga Campionilor, castigand in tur cu 2-1 acasa, scorul fiind stabilit inca dinainte de pauza. TNS are un atac redutabil, iar in ultimele sase meciuri jucate a marcat de fiecare data de cel putin doua ori pe meci.
Pariuri – Tre Penne vs TNS
Info pariuri sportive Peste 2,5 goluri @ 1.61

  • La fel ca si in tur, ne asteptam la un meci generos in reusite, cu cel putin trei goluri. Cota de 1.61 poate fi gasita in oferta Unibet si este cea mai buna de pe piata.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!