Meciul zilei – 05.07.2017

Bilet realizat de Pariuri in 5 July, 2017. Postat in Meciul Zilei

Haddad Maia vs Halep (05.07.2017) – ora 18:30
meciul zilei2Turul 2 de la Wimbledon incepe astazi, iar atractia zilei pentru noi este duelul dintre Haddad Maia si Simona Halep, duel programat la ora 18:30, dar probabil nu se va respecta exact aceasta ora, depinzand si de celelalte meciuri.
Haddad Maia
Halep
Haddad Maia este jucatoare de Top 100 in acest moment, ocupand locul 97 mai exact. Jucataorea din Brazilia a trecut de Robson in turul intai, 2-0. Aceasta are clar sansa a doua la pariuri, cu o cota de 5.80 pentru victorie la Unibet si a aratat o forma decenta pe iarba in ultimele saptamani.De cealalta parte, Simona Halep s-a impus fara drept de apel in turul anterior contra ne0-zeelandezei Erakovic, scor 6-3, 6-2. Romanca vine dupa finala jucata la Roland Garros si tinteste un parcurs bun si la Wimbledon, desi nu exceleaza la fel de bine si pe iarba. Este prima intalnire dintre cele doua jucatoare.
Pariuri – Haddad Maia vs Halep
Info pariuri sportive 0-2 @ 1.44

  • Ne asteptam ca Simona Halep sa bifeze inca un succes fara probleme dupa startul excelent la Wimbledon. Mergem pe victorie fara set pierdut, la o cota decenta in acest moment.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!