Top 3 pariuri de la Wimbledon – 05.07.2017

Bilet realizat de Pariuri in 5 July, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Top 3 pariuri de la Wimbledon – 05.07.2017

Am ales cele mai de incredere trei pariuri pentru astazi la Wimbledon, cotele fiind pentru toate gusturile. Le puteti juca atat single, cat si combinate pe acelasi bilet pentru ceva mai multa adrenalina si un eventual profit mai mare.

  • Pariuri Konta vs Vekic

Cele doua s-au intalnit si luna trecuta pe iarba la Nottingham, Konta pierzand in trei seturi. Acum mergem pe mana britanicei, avand din nou publicul de partea ei si fiind intr-o forma buna. Cota pentru solist este una decenta, iar daca vreti sa riscati puteti merge pe 2-0.
Pronostic: 1 @ 1.28

  • Pariuri Nishikori vs Stakhovsky

Ne indreptam atentia catre turneul masculin acum, iar Nishikori, locul 9 mondial, ar trebui sa aiba o misiune lejera astazi contra lui Stakhovsky, locul 122. Mergem pe o cota frumoasa de aceasta data, insa si gradul de risc este ceva mai ridicat. Mai exact, am ales cota 2.10 pentru o victorie a japonezului in trei seturi.
Pronostic: 3-0 scor seturi @ 2.10

  • Pariuri Nadal vs Young

Ultima recomandare de astazi vine tot de la turneul masculin de la Wimbledon. Nadal este favoritul zilei, urmand sa dea piept cu Young. Aflat intr-o forma de zile mari, Nadal tinteste un nou succes in minimum de seturi, ca si in primul tur. Nu va fi la fel de usor probabil, insa merita incercata cota pentru 3-0.
Pronostic: 3-0 scor seturi @ 1.49