Meciul zilei – 05.09.2017

Bilet realizat de Pariuri in 4 September, 2017. Postat in Meciul Zilei

Islanda vs Ucraina (05.09.2017) – ora 21:45
meciul zilei2Islanda si Ucraina vor fi adversare marti seara de la ora 21:45 intr-un meci cu o miza foarte importanta. Vecine de clasament in Grupa I, cele doua tabere lupta pentru locul doi si pentru calificarea la baraj.
IslandaUcraina
Islanda, dupa un EURO 2016 memorabil, este pregatita sa se califice si la Cupa Mondiala din 2018. Mai este mult pana acolo, iar gazdele sunt doar pe locul trei momentan in Grupa I. Nordicii au 13 puncte, unul in minus fata de Ucraina si trei in minus fata de liderul Croatia, asa ca au nevoie de victorie marti seara.Pe de alta parte, Ucraina a urcat pe locul doi in urma victoriei din etapa trecuta cu Turcia, 2-0 acasa. Vecinii nostri de la nord au 14 puncte si un golaveraj de 11-5 si in mod sigur s-ar multumi si cu un rezultat de egalitate in aceasta deplasare, rezultat care i-ar mentine pe pozitia secunda in continuare.
Pariuri – Islanda vs Ucraina
Info pariuri sportive Sub 2,5 goluri @ 1.63

  • Desi ambele au nevoie de victorie, cu siguranta nu vor risca prea mult. Un esec ar insemna iesirea din cursa pentru locul doi in mare masura, asa ca ne asteptam la un joc precaut din partea celor doua tabere.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!