Pariul zilei – 05.09.2017

Bilet realizat de Pariuri in 4 September, 2017. Postat in Pariul Zilei

Italia vs Israel (05.09.2017) – ora 21:45
pariul zilei2Italia si Israel sunt protagonistele unuia dintre cele mai interesante jocuri programate marti seara in calificarile la CM 2018. De aici am ales si noi pariul zilei, cota nefiind una tocmai astronomica la ora actuala.
ItaliaIsrael
Italia se prezinta aici dupa esecul din Spania la scor de neprezentare, pierzand astfel contactul cu pozitia fruntasa. Italienii sunt pe pozitia a doua cu 16 puncte, trei in minus fata de spanioli. O victorie aici ar cimenta in mare masura locul secund pentru Squadra Azzurra si totodata calificarea la baraj cel mai probabil.Israel vine dupa trei infrangeri la rand in Grupa G de calificare, asta dupa ce in primele patru runde castigase noua puncte. Echipa oaspete este pe locul patru, fara vreun obiectiv important pe finalul acestei campanii. Un egal si trei esecuri au bifat israelienii de-a lungul timpului contra Italiei.
Pariuri – Italia vs Israel
Info pariuri sportive 1 pauza /1 final @ 1.53

  • Italia este mare favorita si totodata este obligata sa castige. Ne asteptam sa forteze inca de la inceput, asa ca mizam pe faptul ca va conduce la pauza si va castiga la final.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!