Pronostic – Moldova vs Tara Galilor – 05.09.2017

Bilet realizat de Pariuri in 4 September, 2017. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Moldova vs Tara Galilor – 05.09.2017

Pronostic - Tara Galilor vs Serbia - 12.11.2016

Marti seara de la ora 21:45 va avea loc meciul dintre Moldova si Tara Galilor pe Stadionul Zimbru din Chisinau, partida facand parte din runda a opta a preliminariilor Cupei Mondiale 2018.

Moldova este ultima clasata in Grupa D, cu doua puncte adunate pana acum, fiind fara victorie. Moldovenii au cea mai fragila aparare din grupa, primind in medie peste 2,5 goluri pe meci. Totodata, echipa dispune si de cel mai slab atac, cu doar patru reusite pana in acest moment.

De cealalta parte o avem pe Tara Galilor, echipa care a facut o impresie buna la EURO 2016, dar care este in pericol sa rateze Cupa Mondiala de vara viitoare. Bale si colegii sai sunt pe locul trei, la doua lungimi de pozitia secunda ocupata de Irlanda si la patru de primul loc care merge direct la turneul final, ocupat de Serbia. Victoria este singura optiune pentru oaspeti aici, pentru a mai spera la calificare cu sanse reale.

Pronostic: 2 @ 1.33
Am decis sa nu ne complicam prea mult la partida de la Chisinau, asa ca mergem pe 2 solist. Tara Galilor e nevoita sa castige cu orice pret, in timp ce Moldova este net inferioara si lipsita de motivatie.