Meciul zilei – 05.12.2016

Bilet realizat de Pariuri in 5 December, 2016. Postat in Meciul Zilei

La Coruna vs Sociedad  (05.12.2016) – ora 21:45
meciul zilei2Etapa cu numarul 14 din Spania La Liga va fi incheiata luni seara de la ora 21:45 de catre Deportivo La Coruna si Real Sociedad. Cotele sunt foarte echilibrate, usor de partea oaspetilor la ora actuala.
La CorunaSociedad
Deportivo La Coruna este printre cele mai slabe echipe din campionatul Spaniei, cu zece puncte castigate din 39 posibile. Gazdele ocupa locul 18, primul din zona retrogradarii, cu un golaveraj de 13-23, avand practic penultima ofensiva din La Liga. In meciurile de acasa, echipa a inregistrat doua victorii, un egal si trei esecuri.De partea cealalta se afla bascii de la Real Sociedad, echipa care vine dupa cinci etape excelente, cu 13 puncte castigate. Oaspetii au remizat etapa trecuta acasa cu Barcelona, 1-1, ramanand neinvinsi pe teren propriu contra catalanilor in ultimii noua ani. Cu 23 de puncte si un golaveraj de 22-14, bascii ocupa locul sase. O victorie diseara i-ar urca pe locul patru.
Pariuri – La Coruna vs Sociedad 
Info pariuri sportive X2  @ 1.36

  • La Coruna este printre codasele clasamentului, iesita total din forma si inferioara la orice capitol. Sociedad traverseaza o perioada de invidiat, numarandu-se printre cele mai solide echipe din Spania.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,