Pariul zilei – 05.12.2016

Bilet realizat de Pariuri in 5 December, 2016. Postat in Pariul Zilei

CFR Cluj vs ACS Poli Timisoara (05.12.2016) – ora 18:00
pariul zilei2Avem doua meciuri programate luni seara in Liga 1, iar primul de pe lista este cel dintre CFR Cluj si ACS Poli Timisoara. Fluierul de inceput va fi auzit la ora 18:00, gazdele pornind clar cu prima sansa la pariuri.
CFR Cluj
ACS Poli Timisoara
CFR Cluj a avut un parcurs laudabil in primele 18 etape, ocupand locul cinci momentan. Ardelenii au 29 de puncte, plus un golaveraj de 30-14, cu al doilea atac din tara dupa Dinamo. Cu cele sase puncte de penalizare, CFR ar fi fost liderul Ligii 1 inaintea etapei curente. Gazdele au castigat patru din ultimele cinci meciuri din campionatul intern.ACS Poli Timisoara se afla la polul de jos al clasamentului, pe ultimul loc. Banatenii au patru puncte in dreptul lor, asta si din cauza penalizarii de 14 puncte din partea federatiei. Cu acele puncte, oaspetii ar fi fost pe locul 12, cu sanse ceva mai bune in cursa pentru salvarea de la retrogradare. Golaverajul de 18-31 nu le face cinste, defensiva fiind penultima din Liga 1.
Pariuri – CFR Cluj vs ACS Poli Timisoara
Info pariuri sportive  1 pauza @ 1.87

  • Nu pare sa fie chiar cel mai sigur pariu, insa merita incercat, avand in vedere cota foarte atractiva, plus ca CFR e superioara la mai toate capitolele.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,