Meciul zilei – 06.02.2015

Bilet realizat de Pariuri in 6 February, 2015. Postat in Meciul Zilei

La Coruna vs Eibar (06.02.2015) – ora 21:45
meciul zilei2Deportivo La Coruna si Eibar vor fi puse fata in fata astazi de la ora 21:45 in meciul de deschidere al etapei cu numarul 22 din Primera Division. Cotele sunt destul de echilibrate, gazdele avand usor prima sansa datorita avantajului terenului propriu.
La Coruna Eibar
La Coruna este intr-o forma destul de buna pentru ce a aratat in aceasta stagiune, venind dupa cinci etape in care a pierdut o singura data, 0-4 aici cu Barcelona. Echipa gazda s-a indepartat putin de zona retrogradarii, fiind a 14-a clasata la ora actuala, cu 21 de puncte, la doar trei lungimi de linia rosie. La Coruna are 12 puncte din 33 pe teren propriu in stagiunea curenta. Eibar a lasat o impresie frumoasa in prima parte a campionatului, iar dupa 21 de runde scurse se afla pe locul opt, cu 27 de puncte, fara sanse reale insa la un loc de cupa europeana. Eibar s-a descurcat bine in cele 11 deplasari de pana acum, castigand 15 puncte, doar cinci formatii stand mai bine din acest punct de vedere la ora actuala.
Pariuri La Coruna vs Eibar
Info pariuri sportive: X2 @ 1.70

  • Pentru acest meci am ales un pariu ceva mai riscant, si anume ca Eibar nu va pierde deplasarea din etapa 22 pe terenul lui Deportivo La Coruna, fiind o echipa destul de solida in deplasare, dupa cum am spus.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!