Pariul zilei – 06.02.2015

Bilet realizat de Pariuri in 6 February, 2015. Postat in Pariul Zilei

Saint Etienne vs Lens (06.02.2015) – ora 21:30
pariul zilei2Pariul zilei de astazi, vineri 6 Februarie, vine din Franta Ligue 1, de la meciul dintre Saint Etienne si Lille, meci care va deschide etapa cu numarul 24 a campionatului. Gazdele au prima sansa, iar cota aleasa de noi este de 1.62.
Saint Etienne Lens
Saint Etienne se prezinta la acest meci dupa trei etape modeste in care a obtinut doar un singur punct, pierzand astfel contactul cu podiumul, gandindu-se acum sa isi cimenteze un loc de Europa League. Verzii sunt pe patru, cu 40 de puncte, la fel ca AS Monaco, dar cu un golaveraj mai bun, de 24-15. Sase victorii, trei egaluri si doua meciuri pierdute au gazdele acasa. Lens este una dintre cele mai iesite din forma echipe ale momentului in Franta, venind dupa patru etape cu doua infrangeri si doua rezultate de egalitate. Echipa se indreapta cu pasi repezi catre Ligue 2, fiind penultima clasata la ora actuala. Lens are 21 de puncte, la fel ca lanterna rosie, Metz, iar golaverajul de 21-29 nu este nici el unul tocmai de laudat.
Pariuri Saint Etienne vs Lens
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.62

  • Ne asteptam ca Saint Etienne, echipa net superioara din majoritatea punctelor de vedere, sa isi confirme superioritatea diseara in fata lui Lens si sa obtina toate cele trei puncte puse la bataie.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!