Meciul zilei – 06.02.2019

Bilet realizat de bonus in 6 February, 2019. Postat in Meciul Zilei

Benfica – Sporting

Semifinalele Cupei Portugaliei aduc in atentia pariorilor un meci foare important intre Benfica si Sporting, doua rivale locale care vor incerca sa obtina un rezultat avantajos. Acest meci este prima mansa a semifinalelor, iar Benfica este favorita la victorie in aceasta seara deoarece pe Stadio Da Luz trupa antrenata de Bruno Lage este o adversara foarte greu de invins. In utlimele 5 partide disputate in fata propriilor suporteri Benfica a obtinut 4 victorii si doar in meciul cu FC Porto nu au reusit sa se impuna.

De partea cealalta, Sporting a suferit un esec in cea mai recenta etapa de pe teren propriu chiar impotriva rivalei Benfica Lisabona. Acea confruntare a fost dominata clar de Benfica care s-a impus cu scorul de 4-2 si astfel a diminuat diferenta fata de liderul FC Porto la doar 3 puncte. Trebuie sa amintim ca Benfica are una dintre cele mai valoroase loturi din Portugalia, iar in partida de astazi pot evolua Haris Seferovic, Pizzi, Joao Felix sau Jardel.

Acesti jucatori au avut o contributie decisiva si in partida de duminica, iar in formatia celor de la Sporting cei mai important jucatori sunt Nani, Bas Dost si Bruno Fernandes. Cea mai inspirata alegere pentru pariori este o victorie a gazdelor cotata cu 1.75, insa va amintim ca aceasta este doar prima mansa iar Sporting va avea sansa sa obtina calificarea in returul de peste o luna.