Pariul zilei – 06.02.2019

Bilet realizat de bonus in 6 February, 2019. Postat in Pariul Zilei

FC Barcelona – Real Madrid

Doua dintre cele mai iubite cluburi din lume se vor intalni in aceasta seara pe Camp Nou de la ora 22:00 in prima mansa a semifinalelor Cupei Spaniei, un duel pe care fanii celor de la FC Barcelona si Real Madrid il asteapta de foarte mult timp. Cele doua grupari au dominat in ultimii ani fotbalul spaniol si cel european si in perioada recenta au demonstrat ca au calitatea necesara pentru a invinge orice adversara.

Real Madrid a trecut printr-o perioada nefasta la inceputul sezonului, insa dupa numirea lui Santiago Solari jocul echipei s-a imbunatatit si a inceput sa obtina tot mai multe victorii. In momentul de fata moralul oaspetilor este foarte ridicat dupa cele 5 victorii consecutive in care Real Madrid a marcat 16 goluri.

In acest timp FC Barcelona si Atletico Madrid au inregistrat cateva rezultate dezamagitoare care au permis galacticilor sa se apropie mai mult de primele locuri din clasament. Real Madrid nu a mai castigat Cupa Spaniei din 2014, iar in acest an va fi dificil sa spere la cucerirea acestui trofeu avand in vedere superioritaea rivalilor de la FC Barcelona. Ultima partida directa s-a terminat cu scorul de 5-1 pentru catalani, iar in meciul de astazi propunem pariorilor sa mizeze tot pe un succes al Barcelonei care va fi cotat cu 1.75 si poate facilita calificarea in finala Cupei Spaniei.