Meciul zilei – 06.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 6 April, 2014. Postat in Meciul Zilei

Everton vs Arsenal (06.04.2014) – ora 15:30
meciul zilei2Meciul zilei de azi l-am ales din Anglia Premier League, urmand sa aiba loc de la ora 15:30 pe Goodison Park din Liverpool. Everton va primi vizita lui Arsenal intr-o adevarata finala pentru locul patru am putea spune.
Caramelele n-au mai castigat in fata lui Arsenal in 2007, de atunci avand loc noua victorii ale londonezilor si cinci rezultate de egalitate.
EvertonArsenal
Everton este in forma maxima inaintea acestui meci, avand cinci victorii in ultimele cinci etape, cimentandu-si practic pozitia a cincea, dar o victorie aici ar duce-o in pole-position pentru locul patru de UCL. Gazdele au 60 de puncte, cu patru sub Arsenal, dar si cu o restanta de jucat. Golaverajul de 49-31 este un alt motiv de lauda pentru gazde, defensiva fiind a treia din campionat.Arsenal pe de alta parte vine la acest meci cu moralul usor zdruncinat de ultimele rezultate. Formatia pregatatita de Arsene Wenger a castigat un singur meci in ultimele cinci etape, podiumul fiind tot mai departe in acest moment. Arteta si colegii sai au 64 de puncte si sunt pe locul patru, cu un golaveraj de 56-37. Arsenal are emotii serioase pe acest final de sezon, fiind obligata sa nu piarda acest joc.
Pariuri Everton vs Arsenal
Info pariuri sportive: 1X @ 1.40

  • Bazandu-ne pe forma fabuloasa a lui Everton, dar si pe scaderea londonezilor din ultima perioada, am ales sa mergem pe un pariu la sansa dubla. Miza este enorma, iar Everton vine tare din spate, sperand chiar la locul patru.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,