Pariul zilei – 06.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 6 April, 2014. Postat in Pariul Zilei

CFR Cluj vs Petrolul (06.04.2014) – ora 21:00
pariul zilei2Pariul zilei de azi, 6 Martie, are o cota ceva mai mare decat de obicei si vine din Romania Liga 1, de la meciul dintre CFR Cluj si Petrolul Ploiesti. Fluierul de start va avea loc la ora 21:00, iar cota aleasa de noi este de 2.00.
Din 2011 pana in prezent cele doua echipe s-au intalnit de sase ori. Primele patru jocuri s-au terminat la egalitate, iar urmatoarele doua au fost castigate de Petrolul, ambele acasa insa.
CFR ClujPetrolul
CFR Cluj se numara printre dezamagirile principale ale acestui sezon, iar dupa 25 de etape scurse se afla la mijlocul clasamentului, pe locul opt mai precis. Clujenii au 34 de puncte in dreptul lor si un golaveraj de 31-27. Etapa trecuta ardelenii au inregistrat prima victorie din acest an, parasind astfel a doua jumatate a clasamentului. Doar sase victorii au gazdele in 12 meciuri disputate acasa.Petrolul are cinci egaluri in ultimele cinci meciuri oficiale in toate competitiile, echipa iesind practic din lupta pentru titlu. La ora actuala oaspetii sunt pozitia a treia a clasamentului, tragand sperante la locul doi, de care ii despart cinci puncte. Elevii lui Razvan Lucescu au 48 de puncte si un golaveraj de 35-15. Trebuie precizat ca Petrolul a pierdut o singura data in intregul campionat, fiind campioana remizelor (12).
Pariuri CFR Cluj vs Petrolul
Info pariuri sportive: Petrolul (Draw no bet) @ 2.00

  • Desi nu este un pariu foarte sigur, cota ne-a atras atentia in special, dar fi faptul ca CFR Cluj este in cadere libera, asta daca excludem succesul la limita din etapa trecuta. In caz de egal, miza va fi returnata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,