Pariuri Sportive – Fiorentina vs Udinese – 06.04.2014

Bilet realizat de Pariuri in 6 April, 2014. Postat in Pariuri Sportive Online

Fiorentina vs Udinese (06.04.2014) – ora 16:00
serieaIn aceasta dupa amiaza de la ora 16:00 va avea loc partida dintre Fiorentina si Udinese din cadrul etapei 32 in Italia Serie A. Gazdele pornesc cu prima sansa la pariuri, insa nu traverseaza o perioada prea buna.
De trei ori s-au mai intalnit cele doua echipe in actuala stagiune. In turul campionatului Udinese s-a impus cu 1-0, iar in cupa trupa din Udine a castigat acasa cu 2-1, dar Fiorentina a obtinut calificarea dupa 2-0 in retur.
FiorentinaUdinese
Echipa din Firenze nu mai are forta din primele 25 de etape ale campionatului, cand tragea sperante chiar la locul trei de Champions League. Formatia gazda se afla acum pe locul patru in Serie A, cu 52 de puncte in dreptul ei si un golaveraj de laudat, 49-33. Gazdele au castigat un singur punct in ultimele doua etape, iar acest lucru ar trebui sa ridice semne de intrebare.Udinese a avut un sezon mult sub asteptari si sub pretentiile echipei. Di Natale si compania ocupa doar locul 14 la ora actuala, cu 38 de puncte in dreptul ei si un golaveraj de 34-42. Cu 13 puncte peste linia de plutire, Udinese n-are emotii in acest sens, insa nici nu spera la prea multe lucruri pe finalul stagiunii, cel mult la o clasare in zona mijlocului de clasament.
Pariuri Fiorentina vs Udinese
Info pariuri sportive:  Peste 2.0 goluri HA @ 1.50

  • Ne asteptam la un meci destul de deschis intre doua formatii care nu exceleaza cand vin vorba de defensiva, mai ales Udinese. Pe de alta parte, Fiorentina are un atac redutabil, dar si Udinese poate inscrie oricand.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,