Meciul zilei – 06.05.2019

Bilet realizat de bonus in 6 May, 2019. Postat in Meciul Zilei

Sportul Snagov – Chindia Targoviste

Un meci foarte important pentru situatia clasamentului din Liga a doua va avea loc astazi de la ora 18:00 atunci cand Sportul Snagov va primi viztia celor de la Chindia Targoviste si va incerca sa se revanseze pentru infrangerea din tur si sa obtina 3 puncte care o va aduce mai aproape de o promovare. Chindia Targoviste se afla de multi ani in esalonul secund si are un lot foarte bine sudat in care cel mai important fotbalist este Cristian Cherchez, golgheterul echipei.

Totusi in cea recenta confruntare directa in care Sportul Snagov a fost umilita cu scorul de 4-1, eroul partidei a fost Cristian Negrut, un fotbalist tanar de 23 de ani care a marcat de 3 ori in acea partida. In acest moment Chindia ocupa pozitia secunda a clasamentului cu 6 puncte mai putin decat liderul Academica Clinceni, in timp ce Sportul se afla pe locul 5 cu 63 de puncte si o desparte tot 6 puncte de a treia pozitie care va permita participarea la un meci de baraj pentru promovarea in Liga I.

Asadar, miza acestei intalniri este foarte importanta pentru ambele formatii, insa daca avem in vedere forma actuala atunci cel mai inspirat pariu ar trebui sa fie varainta de 2 solist care este cotata cu 2.00 de majoritatea agentiilor din tara.