Pariul zilei – 06.05.2019

Bilet realizat de bonus in 6 May, 2019. Postat in Pariul Zilei

AC Milan – Bologna

In ultimele saptamani AC Milan s-a departat tot mai mult de primele locuri din clasament care permit calificarea in UEFA Champions League, iar presiunea pentru Gennaro Gattuso este tot mai mare pe acest final de sezon. Inaintea partidei de astazi cu Bologna, gruparea milaneza se afla pe locul 7 cu o singura victorie obtinuta in ultimele 7 etape.

Increderea celor de la AC Milan a fost afectata si de eliminarea din Cupa Italiei, iar in momentul de fata Gennaro Gattuso si fotbalistii sai sunt obligati sa adune mai multe puncte pentru a mai spera la o participare in cupele europene si in sezonul urmator.
Atmosfera din vestiarul echipei Bologna este complet diferita deoarece dupa o perioda foarte lunga in care s-au chinuit in zona de retrogradare oaspetii de astazi au reusit sa ajunga pe locul 15 cu 37 de puncte.

Diferenta fata de zona periculoasa a clasamentului este de doar 5 puncte, insa moralul trupei antrenate de Sinisa Mihajlovic este foarte ridicat dupa cele 3 victorii obtinute in ultimele 4 etape. Chiar daca Bologna a obtinut doar 2 victorii in toate deplasariile din Serie A, noi proprunem pariorilor sa riste pe varianta de sansa dubla X2 care este cotata cu 2.25 si poate fi alegerea castigatoare avand in vedere perioada nefasta prina care trece AC Milan.