Meciul zilei – 06.06.2017

Bilet realizat de Pariuri in 5 June, 2017. Postat in Meciul Zilei

Danemarca vs Germania (06.06.2017) – ora 21:45
meciul zilei2Cel mai tare meci programat marti seara le pune fata in fata pe Danemarca si Germania. Intalnirea este una amicala si va incepe la ora 21:45 cu selectionata germana in pole-position la pariuri si pe hartie.
Danemarca
Danemarca
Danemarca face parte din Grupa E de calificare la Cupa Mondiala si este pe locul trei momentan, luptand cu Romania si Muntenegru pentru pozitia ssecunda. Danemzii sunt foarte puternici pe teren propriu, iar in ultimul an si jumatate au pierdut o singura data acasa, scor 0-1 contra Muntenegrului. Germania nu a castigat niciodata in Danemarca de-a lungul istoriei, insa statisticile sunt facute pentru a fi batute mai devreme sau mai tarziu. Ultima intalnire directa a avut loc la Euro 2012 in faza grupelor, Germania castigand cu scorul de 2-1 atunci. Nemtii vin dupa o perioada buna, cu sapte victorii si un egal in ultimele opt partide.
Pariuri – Danemarca vs Germania
Info pariuri sportive 2 @ 1.80

  • Desi este un meci amical si nimic nu este exclus, cota pentru 2 solist ne face cu ochiul aici. Lipsesc cativa oameni de baza de la nemti, insa merita atentie cota cu siguranta.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: